Un an de blog

Acum un an, infiintam plini de speranta acest blog , ca solutie extrema, pentru a ne ajuta fetita.
A fost un an ingrozitor de greu pentru noi, cu experiente peste care, privind in urma, nu stim cum am avut puterea sa trecem.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al medicilor de exceptie si al dumneavoastra, Iarina este acum pe drumul cel bun!
Avand in vedere faptul ca analizele ei sunt in parametrii normali, medicii turci au decis, sa amane controlul planificat in luna decembrie. Speram si ne rugam , ca la  urmatoarele investigatii sa primim vesti si mai bune, iar Iarina, sa fie sanatoasa si fericita in continuare.

Anul acesta, prin intermediul acestui blog, vrem sa va asiguram din nou de toata pretuirea noastra  si sa va uram un An Nou Fericit plin de  sanatate, impliniri si realizari pe toate planurile!

La multi ani binecuvantati!

 

Advertisements

Opt luni de la operatie

Lunea trecuta s-au implinit opt luni de cand Iarina are o viata noua.

In aceste luni, am fost la control in Turcia de patru ori, si in ciuda micutelor probleme medicale, parametrii  fetitei  sunt din ce in ce mai buni, astfel incat, urmatorul control (daca totul decurge optim) va avea loc abia la sfarsitul anului.

Acesta va fi unul mai elaborat, cuprinzand si o biopsie, dar care o sa ne lamureasca si linisteasca mai mult.

Desi fiecare realizare a micutei ne bucura, ca parinti, noi nu putem fii niciodata linistiti.

Rezultatul ultimelor analize a fost aproape perfect, ne-am bucurat mult, si am tinut sa impartasim acest lucru cu voi, prietenii Iarinei, si sa va asiguram inca o data de pretuirea noastra.

Acum Iarina este o fetita normala, care se bucura, alearga si face nazdravanii.

Primul control dupa transplant

Dragi prieteni ai Iarinei,
Au trecut aproape patru luni de la operatia care i-a redat viata micutei noastre, timp in care Iarina a facut saptamanal (uneori chiar de doua sau trei ori pe saiarinaptamana) analize de sange si a urmat un tratament cu multe pastile de administrat zilnic.
La sfarsitul saptamanii trecute, ne-am intors din Turcia de la primul control post transplant , cu vesti bune.
Dupa doua zile de analize si investigatii, medicii turci s-au declarat incantati de evolutia micutei paciente. Noul ficat functioneaza perfect , cu toate ca mai sunt unele probleme legate de efectele medicamentatiei care ii este administrata, dar care sunt inerente tinand cont de complexitatea interventiei, varsta Iarinei si gradul de toxicitate al tratamentului.
Avand in vedere faptul ca i-a fost redus acum simtitor numărul medicamentelor de administrat, speram ca peste trei luni, la urmatorul control, situatia sa fie si mai buna. Desi suntem constienti ca pericolul inca nu a trecut in totalitate, evolutia buna si veselia Iarinei ne motiveaza .

Am simtit nevoia sa va comunicam si voua, prietenilor ei, aceste vesti bune si sa va multumim inca o data pentru tot, si mai ales pentru faptul ca datorita voua, in tot acest timp nu ne-am simtit singuri.

Sa-l ajutam pe Rares

Dragi prieteni ai Iarinei, dorim sa va aducem la cunostinta cazul lui Rares, un baietel de 1 an si 3 luni care a fost diagnosticat de curand cu leucemie acuta limfoblastica.

Suntem alaturi de parintii lui, care incerca din rasputeri sa stranga bani pentru tratamentul necesar si va rugam si pe voi sa distribuiti cazul lui Rares si sa il ajutati in masura posibilitatilor.

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.facebook.com/lifeforrares/?fref=nf

 

Va multumim!

Din nou acasa

La sfarsitul saptamanii trecute Iarina a ajuns acasa. La fix pentru aniversarea varstei de un an.

Din punct de vedere medical inca mai sunt riscuri, perioada critica nu a trecut, dar cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa depasim cu bine totul. Saptamanal micuta face analize, pe care le transmitem echipei medicale de transplant, iar in aprilie ne vom intoarce la clinica din Turcia pentru noi investigatii (speram sa nu fie nevoie mai devreme). Ne motiveaza insa starea ei exceptionala. Este vesela, rade, danseaza si se bucura de fiecare zi.

Va multumim din nou, pe aceasta cale, voua, prietenilor Iarinei , care ati contribuit la realizarea acestei minuni. Ajutorul si energia transmise ne-au dat putere. Cuvintele nu vor fi niciodata suficiente pentru a va multumi.