Primul control dupa transplant

Dragi prieteni ai Iarinei,
Au trecut aproape patru luni de la operatia care i-a redat viata micutei noastre, timp in care Iarina a facut saptamanal (uneori chiar de doua sau trei ori pe saiarinaptamana) analize de sange si a urmat un tratament cu multe pastile de administrat zilnic.
La sfarsitul saptamanii trecute, ne-am intors din Turcia de la primul control post transplant , cu vesti bune.
Dupa doua zile de analize si investigatii, medicii turci s-au declarat incantati de evolutia micutei paciente. Noul ficat functioneaza perfect , cu toate ca mai sunt unele probleme legate de efectele medicamentatiei care ii este administrata, dar care sunt inerente tinand cont de complexitatea interventiei, varsta Iarinei si gradul de toxicitate al tratamentului.
Avand in vedere faptul ca i-a fost redus acum simtitor numărul medicamentelor de administrat, speram ca peste trei luni, la urmatorul control, situatia sa fie si mai buna. Desi suntem constienti ca pericolul inca nu a trecut in totalitate, evolutia buna si veselia Iarinei ne motiveaza .

Am simtit nevoia sa va comunicam si voua, prietenilor ei, aceste vesti bune si sa va multumim inca o data pentru tot, si mai ales pentru faptul ca datorita voua, in tot acest timp nu ne-am simtit singuri.

Advertisements

One thought on “Primul control dupa transplant

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s