Informații despre costuri

În săptămâna care tocmai se încheie, am primit două vești bune pe care vi le-am prezentat deja.

Tot în această săptămână, a trebuit să discutăm concret, cu reprezentanții spitalului despre costuri.

În cele ce urmează, vă prezentăm pe scurt situația de la momentul actual.

O operație complexă, cum este transplantul de ficat, implică pentru noi următoarele categorii de costuri:

a) Costuri premergătoare operației – aici intră diverse analize, medicamentație, cheltuieli ce privesc transportul și șederea in Turcia, care sunt suportate de către familie.

b) Costul operației de transplant propriu zise – aici intră analizele pentru determinarea compatibilității donatorului, multe analize și examinări pentru Iarina, costul operației în sine și un nr. standard de zile în care atât Iarina cât și tatăl ei (donatorul) vor sta internați la Terapie Intensivă după operație.

Costul operației descris mai sus, după îndelungi discuții avute cu cei de la spital, a fost stabilit la 75 000 usd echivalentul la aproximativ 63.000 Euro. A se vedea documentul de aici.

Menționăm faptul că acesta nu este un cost final al operației, deoarece intervenția fiind foarte complexă, pot surveni diverse costuri generate de complicații apărute în timpul operației – în funcție de cum va decurge operația, pot fi necesare alte intervenții, zile suplimentare de internare, tratament suplimentar. Vom cunoaște cu exactitate aceste costuri abia după ce operația va fi încheiată și vom vedea cum se reface organismul Iarinei (să ne ajute Dumnezeu să nu fie cazul).

Această sumă, de care nu dispuneam până acum, va fi acoperită din donațiile venite de la voi – prietenii Iarinei – și folosim și această cale pentru a vă mulțumi din suflet atât noi cât și Iarina pentru ajutor. S-au strâns pâna acum aprox. 50.000 EUR și ar mai fi nevoie de 13.000 EUR pentru a putea achita suma inițială pentru operație.

c) Costuri după operație – aici intră tratamentul pe care Iarina îl va urma după operație și  costuri pentru controale periodice ce vor necesita rămânerea familiei pentru o perioadă de timp in Turcia.

În saptămânile și lunile ce vor urma după operație, noi, părinții Iarinei, vom face eforturi să acoperim aceste costuri și vă vom anunța în cazul în care avem nevoie de ajutor.

În concluzie, vă mulțumim tuturor pentru ȘANSA oferită Iarinei și apelăm din nou la bunătatea voastră să distribuiți povestea Iarinei pentru a putea strânge cât mai repede suma rămasă. 

Advertisements

2 thoughts on “Informații despre costuri

  1. X si 0 January 17, 2018 / 1:14 am

    Gandurile noastre sunt alaturi de voi si ne rugam ca Dumnezeu sa conduca interventia chirurgicala.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s