Primul pas

De Crăciun am primit o veste la care nu ne așteptam sub nicio forma, cel puțin nu atât de repede: trebuie să ne pregătim de urgență pentru un transplant de ficat, pentru a putea salva viața fetiței noastre.

Este greu de descris în cuvinte ce simte un părinte în momentul în care primește un astfel de diagnostic pentru copilul sau: disperare, teamă, incertitudine dar și speranța într-o minune sunt doar câteva sentimente care ne-au încercat în acele clipe.

După ce am depășit cu greu șocul inițial, ne-am mobilizat și am zis ca trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a o salva pe Iarina.

Primul pas a fost pagina www.sansaiarinei.wordpress.com prin care dorim sa prezentăm cazul fetiței noastre în speranța de a strânge suma de care mai avem nevoie pentru operația de transplant.

În aproximativ 12 ore de la lansare, pagina a avut peste 2000 de vizitatori. Le mulțumim din suflet tuturor celor care au distribuit povestea Iarinei și vă rugăm să continuați să o distribuiți în cercurile voastre de prieteni. Cu cât află mai multă lume, cu atât șansele de a strânge suma de bani necesară crește.

La ora la care scriem aceste rânduri, starea Iarinei este stabilă. A slăbit mult in ultimele zile dar încă mai are putere sa se ridice in funduleț și să se uite la părinții care se agită în jurul ei.

Este un copil puternic care merită să trăiască.

Iarina_30_12_2017

Pe acest blog vă vom ține la curent cu evoluția stării Iarinei. Vă rugăm să ne urmăriți, să distribuiți, să ne ajutați si haideți sa ne rugăm împreună pentru Iarina.

Advertisements

One thought on “Primul pas

  1. Vlad IOAN January 7, 2018 / 10:17 am

    Sănătate si Fericire

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s